Asociatia Taero Sport Club are ca scop principal de activitate descoperirea, indrumarea si pregatirea copiilor incepand cu varsta de 5 ani pentru o dezvoltare fizica si psihica sanatoasa si armonioasa si/sau performata si mare performanta in sport si/sau o cariera militara, administrativa sau didactica pe aceasta directie si nu numai, toate prin Taekwondo.

Suntem direct implicati  prin actiunile noastre in sprijinirea parintilor si cadrelor didactice care se ocupa de educatia sanatoasa a copiilor oferindu-le astfel acestora o alternativa viabila pentru un viitor individual si colectiv pozitiv, atat din punct de vedere mental cat si fizic.

In cazul in care doriti sa participati alaturi de noi la sprijinirea educatie copiilor prin sport va invitam sa completati Formularul 230 si sa directionati cei 3,5% din impozitul dvs pe venituri Asociatiei Taero Sport Club. Documentul si instructiunile de completare le gasiti in link-ul de mai jos. De asemenea mentionam ca acest formular, dupa completare, poate fi depus de dumneavoastra online, sau prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, sau personal, direct la sediul ANAF de care apartineti. Va multumim!

Respect!

Formularul 230 pentru directionare 3,5% din impozit