„În fiecare bloc de marmură se află o statuie și e treaba sculptorului să o descopere” (Michelangelo)

Asociatia Taero Sport Club are ca scop principal descoperirea, indrumarea si pregatirea persoanelor care doresc o dezvoltare fizica si psihica sanatoasa si armonioasa si/sau performata si mare performanta in sport si/sau o cariera militara, administrativa sau didactica pe aceasta directie si nu numai, toate prin Taekwondo.

Ne adresam in primul rand copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani, dar suntem deschisi si pentru persoanele care nu se incadreaza in acest interval. („Vârsta nu e cea pe care o ai, ci aceea pe care o simţi.” — Gabriel Garcia Marquez)

Chiar daca asociatia noastra este tanara, nascuta in anul 2016, din dorinta de a preda cursuri sportive ALTFEL, avem in spate o experienta in domeniul, de peste 15 ani. Cunostintele acumulate dorim sa le impartasim intr-un mod deosebit, diferit de instruirea clasica, cu accent pe dezvoltarea personala a individului prin educatie fizica si sport, in cazul nostru, prin Taekwondo si nu numai.

De asemenea Taero Sport Club desfasoara in permanenta proiecte educative, colaborari voluntare si alte activitati pe linie sportiva pentru sustinerea comunitatii.

Specialistii nostri:

Lavinia Alexandra Villa

Instructor 2 DAN Taekwondo WT

Claudiu Constantin Villa

Instructor 4 DAN Taekwondo WT