Dupa jumatatea lunii Martie 2020, din cauza crizei mondiale generate de virusul COVID-19, am fost nevoiti sa transpunem efectiv Taekwondo-ul in online. Astfel am continuat programele noastre de pregatire live pe internet, folosind platforme dedicate, care sa asigure atat confidentialitate cat si siguranta participantilor.

Antrenamentele de la club, cat si lectiile de Taekwondo din programele de voluntariat s-au desfasurat in direct cu instructorii nostri din siguranta caminului, respectand regulile impuse de legislatia in vigoare, pe un orar dinamic, de mai multe ori pe saptamana si gratuit.

Chiar daca Taekwondo online este diferit de pregatirea clasica, sportivii clubului si elevii din clasele programului de voluntariat s-au bucurat impreuna cu noi de o interactiune pozitiva, prezenta acestora la cursurile online fiind consecventa. Pana la urma cine iubeste sportul si mai ales Taekwondo-ul se poate pregati aproape in orice conditie.

Momentan continuam acest mod de predare (online) cu speranta ca in curand vom putea sa ne reluam activitate in salile de antrenament.

Multumim pe aceasta cale sportivilor si elevilor pentru perseverenta de care au dat si dau dovada in continuare prin a nu renunta la activitatea sportiva alaturi de noi, parintilor (implicare si asigurarea mijloacelor tehnice necesare) precum si domnului director si cadrelor didactice de la Liceul Traian Lalescu pentru sprijin si suport.

Never give up!

foto, la sectiunea meda

Lasă un răspuns