In vederea dezvoltarii unui stil de viata activ si in radul copiilor si tinerilor, Comisia Europeana desfasoara anual, in perioada 23 – 30 septembrie, o campanie care promoveaza sportul si activitatea fizica, denumita Saptamana Europeana a Sportului.

In cadrul acestei actiuni, un eveniment important il reprezinta Ziua Europeana a Sportului Scolar care, in acest an a avut loc in data de 28 septembrie.

Gratie parteneriatului nostru cu Liceul Traian Lalescu din Branesti, Ilfov, prin programul Arte martiale pentru scolari, actiune voluntara prin care instructorii Taero Sport Club organizeaza luna de luna, cu sprijinul conducerii unitatii de invataman, lectii de sport cu elevii claselor I -IV si pregatitoare, am fost prezenti la activitatea liceului din ziua de 28 Septembrie.

Astfel am avut placerea sa facem sport intr-un mod placut, distractiv dar si educativ, pe parcursul a doua lectii,  a 45 de minute fiecare, cu elevii claselor pregatitoarea A si B, respectiv scolarii din clasa a II-a B.

Ca de fiecare data am remarcat deschiderea elevilor catre activitate fizica, interesul pe care il manifesta fata de jocurile sportive de viteza si coordonare, capacitatea de a raspunde pozitiv la exercitii (specifice varste lor) ce implica efort fizic, dovada ca invatatorii si profesorii implicati in pregatirea lor didactica pe line sportiva isi fac foarte bine treaba.

Suntem deschisi si pe viitor sa participam la astfel de activitati in cadrul Liceului Traian Lalescu.

Povestea in imagini o gasiti la sectiunea media.

Lasă un răspuns