In perioada 19 – 26 August a.c. am avut deosebita placere sa participam la Cantonamentul de vara organizat de Hanguk Sport Club la Cheile Gradistei. Echipa noastra a fost compusa din sportivi cu varstele cuprinse intre 8 si 11 ani alaturi de cei doi instructori Lavinia si Claudiu Villa. Evenimentul a reunit peste 100 de practicanti de taekwondo precum si cadre tehnice de la mai multe cluburi sportive: Hanguk – Bucuresti, Keumgang – Iasi, Dacic – Bucuresti, Jaguar – Tg. Mures, Taero – Bucuresti.

Cantonamentul sa desfasurat cu 3 antrenamente pe zi: dimineata sesiune de inviorare in aer liber; inainte de pranz, antrenament in sala, specific Taekwondo; iar dupa-amiaza, refacere si relaxare la antrenamentul de inot.

De asemenea am avut parte si de distractii: am jucat minifotbal, am parcurs trasee tip „aventura”, am facut tubing (coborare pe colac cu aer), ne-am dat cu tiroliana, am facut concurs de dans, am jucat sah, etc.

Conditiile au fost excelente, cazare, masa, iar activitatile si compania prietenilor si colegilor atat la nivelul sportivilor cat si al tehnicienilor a reprezentat o experienta frumoasa din care am avut toti ce invata.

Multumim organizatorului, prietenul si colegul nostru, Maestru Radu Simen pentru eforturile depuse pentru a ne facilita cele mai bune conditii! Adresam multumiri speciale Marelui Maestru Kang Jong Kil, invitatul organizatorului, domnia sa conducand toate antrenamentele de Taekwondo. De asemenea multumim tuturor cadrelor tehnice, maestri care au fost prezenti la eveniment!

Felicitari sportivilor pentru participarea la cantonament, copii care, in loc sa piarda timpul in vacanta, si-au continuat pregatirea si au muncit invatand lucruri noi.

Ne-am intors acasa cu o usoara nostalgie datorata timpului de calitate petrecut in compania sportivilor, a colegilor prieteni, a Marelui Maestru Kang Jong Kil a carui energie pozitiva si optimism ne-a molipsit pe toti.

Poveste in imagini o gasiti la sectiunea media

Lasă un răspuns