– The untold story of Poomsae revealded by Grand Master KY-TU DANG –

In perioada 15-17 iunie 2017 am participat, in statiunea Sovata, la Seminarul Tehnic de Taekwondo sustinut de Marele Maestru Ky-Tu Dang.

Au fost 3 zile minunate a cate 6 ore de antrenament zilnic. Am legat prietenii noi, am reimprospatat vechi legaturi sociale si profesionale, dar mai cu seama am invatat o multime de lucruri despre Taekwondo Poomsae. “The untold story of poomsae will be revealed”, mottoul evenimentului, s-a potrivit perfect.

Chiar daca am lucrat atatea ore,  dupa fiecare sesiune de antrenament, am plecat mai revigorati, mai plini de energie decat la inceput.

Marele maestru Ky-Tu Dang are o modalitate de predare deosebita, interactioneaza extraordinar cu elevii, iar dialogul simplu, bunavointa si rabdarea domniei sale de a explica colectiv dar si individual, face ca antrenamentul sa fie o adevarata placere, iar explicatiile sa fie pe deplin intelese.

Seminarul a meritat din toate punctele de vedere, iar cunostintele dobandite pe linia de poomsae (competitie, arbitraj, aplicabilitate, etc) si nu numai, nepretuite! La final am plecat cu gandul cand se va desfasura urmatorul!

Tinem sa multumim Marelui Maestru Ky-Tu Dang pentru toate invatamintele impartasite! De asemenea multumim organizatorului, Maestrul Ioan Tiurean, presedintele Asociatiei Romane de Taekwondo, pentru oportunitatea oferita, precum si tuturor celor prezenti la eveniment, maestrii, antrenori, instructori, sportivi, pentru placerea de a fi alaturi la seminar.

Povestea in fotografii o gasiti la sectiunea media precum si pe facebook, pe pagina oficiala a clubului!

 

-never give up!-

Lasă un răspuns