In saptamana 22 – 26 Mai 2017 a avut loc sarbatorirea anuala a Liceului Traian Lalescu prin desfasurare de activitati de tot felul dedicate atat elevilor cat si cadrelor didactice.

Vineri, 26 Mai, a fost ziua de spectacole artistice si sportive. Cadoul sportivilor Taero pentru colegii lor cat si pentru profesori a fost o demonstratie de taekwondo.

Mentionam ca sportivii Taero sunt in proportie de 90% elevi ai liceului Traian Lalescu, emotiile (constructive) fiind si mai mari aflandu-se in fata colegilor de scoala si chiar de clasa, precum si a invatatorilor si profesorilor.

Ca de fiecare data, sportivii au fost la inaltime, aratandu-si abilitatile la maiestrie sportiva (poomsae), forme tehnice (kibon), spargeri (gyokpa) si, bineinteles, la lupta (kyorugi).

Multumim conducerii liceului si consiliului de profesori pentru invitatie!

De asemenea, cu aceasta ocazie, Taero Sport Club a avut onoarea sa inmaneze dlui director, Profesorul Dumitru-Dan Nicolau, in semn de apreciere pentru activitatea domniei sale de sustinere a tinerilor pe linie sportiva si nu numai, o diploma de membru de onoare.

Detalii video si fotografii va asteapta la sectiunea media!

 

-never give up!-

 

Lasă un răspuns